Impala 3eDivisie mannen stijgen in competitie

Ouderkerk – De heren van het Impala 3eDivisie team zijn afgelopen zaterdag afgereisd naar Ouderkerk aan de Amstel om daar de vierde wedstrijd van het seizoen te volbrengen. Onder warme omstandigheden hebben zij daar een sprint triatlon afgelegd op een mooi parkoers rondom de Ouderkerkerplas.

Jasper van Olst kwam als 7e uit het water en kon tijdens het fietsen en lopen goed stand houden. Hij finishte uiteindelijk als 8e.

Lammert van der Veen liet zijn vooruitgang zien en kwam knap als 20e uit het water, tijdens het fietsen wist hij zijn positie goed te behouden. Echter bleek tijdens het lopen dat de andere mannen toch sneller zijn. Moe gestreden kwam hij als 52e over de finish.

Raoul van Gogh heeft laten zien dat ondanks de beperkte trainingsuren hij toch goed kan presteren, door als 18e uit het water te komen liet hij zien dat zwemmen toch echt zijn favoriete onderdeel is. Met een goed fietsnummer en lopen op karakter wist hij als 60e te finishen.

Stefan de Vries had het tijdens het zwemmen zwaarder en kwam klem te zitten tussen andere deelnemers, hij kwam als 62e uit het water. Deze positie heeft hij gedurende de hele wedstrijd weten te behouden.

Met deze resultaten wist het team mooi als 11e, boven in de middenmoot, te eindigen. Hiermee zijn ze een plaats in de competitie gestegen en staan daar nu 12e.

Op 4 september sluiten de mannen het seizoen af in Enschede met een team relay (estafette).