Duik in het diepe

Sinds kort beschikken we bij Impala over een heuse triathlon trainster, supertof! Je merkt dat er echt een frisse wind door de clubtrainingen heen waait. Past natuurlijk goed bij de herfstige weersomstandigheden van het afgelopen weekend.

Zo moeten we de laatste weken al een aantal keer vanaf de kant het water in duiken. Je raad het al, dit is nou niet echt mijn favoriete bezigheid. Aangezien ik vaker vlak op het water land, dan dat ik mooi gestroomlijnd zonder gespetter te water ga (bommetje!). Een rode buik is dan ook eerder regel dan uitzondering.

Ik heb dit eens bespreekbaar gemaakt met de trainer. Deze wist mij te vertellen als tip meegekregen te hebben, dat ze moest zorgen voor discomfort.

Het zal me benieuwen wat de komende maanden gaan brengen. Ik kijk er naar uit en reken erop dat het alleen maar is om me beter te maken.

handtekening_350