Actie = geen reactie (hoop ik)

Vanavond moest het dan maar eens gebeuren, starten met hardlopen. Op het schema staat wandelen, 500 meter hardlopen en dan weer naar huis wandelen. Heel spannend zou het niet moeten zijn zou je zeggen. Het was het eigenlijk stiekem toch wel…

Wat zal de voet doen na dit kleine stukje? Loop ik meteen weer een dag mank? Of huppel ik morgen nog vrolijk rond? Dat zullen we morgen weten. In elk geval voel ik nu ik dit schrijf nog niks! Dat is in elk geval mooi meegenomen.

Het hardlopen was natuurlijk niet intensief, mijn voet voelde best goed en begon gedurende de 500 meter niet te protesteren. Dat geeft hoop!

Strava
Strava, eerste loopje in een half jaar

De Hoka schoenen zijn nog even wennen, het is een hele stijve zool zodat mijn voet zelf bijna niet hoeft af te wikkelen. In mijn geval is dat gunstig.

Goed, eerst een nachtje slapen en dan morgen maar eens kijken hoe ik loop/strompel/huppel.

*Fingers crossed*

2 opmerkingen over “Actie = geen reactie (hoop ik)”

Geef een reactie