‘rust’week

Deze week hadden we relatieve rust. Waardoor de intensiteit van ons trainingschema was wat lager was dan afgelopen drie weken.
Zo werd er tijdens het zwemmen een keer niet de nadruk gelegd op meters maken, maar mochten we een keertje loltrappen doormiddel van een potje zwembad rugby. Ik moet zeggen, intensief was het wel. Wanneer er ook maar een klein beetje wedstrijdelement aanwezig is bij wat dan ook, komt bij iedereen het slechtste (of eigenlijk beste) naar boven. Wat normaal goede vrienden zijn, worden dan ineens grote vijanden en die moeten zeker niet te lang met hun hoofd boven water blijven. Had je de bal? Dat betekende dat ook dat je niet kort daarna gratis duikles kreeg. De training was een welkome afwisseling in ons volle trainingsschema.

Gister stond er weer een fietstraining op het programma. Deze keer een wat kortere tocht, aangezien het de bedoeling was om direct erna nog een stukje te gaan hardlopen. Goed om alvast het lichaam te laten wennen aan de overgang van fietsen naar lopen tijdens de wedstrijd eind deze maand.

Onze routeplanner had voor deze zondag de rolbrêge (Strava Segment) weer eens opgenomen in de route. Iedereen weet wat dat betekend. Vol gas! Kop over kop en een lekkere eindsprint. Het filmpje hieronder is daarvan het bewijs.

Vandaag staat een zwemloop op de planning in en nabij het zwembad. Ikzelf zal niet meedoen (iets met voetblessure ofzo). Maar ik ben wel aanwezig als fotograaf. Altijd leuk om dit soort dingen vast te leggen. Kom je onze atleten ook even aanmoedigen?

Strava: Fietsen en Lopen

Geef een reactie