Hardlopen is genieten

IMG_20171211_093340Soms is hardlopen gewoon genieten, vooral met een prachtig winters landschap als vandaag! Hardlopen door de sneeuw heb ik altijd al een keer willen doen, helaas kwam het de afgelopen jaren er steeds niet van. Vandaag heb ik er speciaal maar een paar uurtjes vrij voor genomen, gelukkig is de werkgever erg flexibel :-).

De bossen nabij Beetsterzwaag lenen zich erg goed voor een mooi stukje hardlopen, het is daar altijd enorm genieten van de rust en de natuur. Af en toe een vogeltje die voorbij fladdert en verder is er helemaal niemand. Zeker niet op maandagochtend wanneer het gros van de Nederlanders gewoon netjes op het werk aanwezig is. Als er dan een mooi pak sneeuw ligt is het wel extra mooi, het is dan niet lastig om wat rustiger te gaan hardlopen om wat beter om je heen te kunnen kijken. Uiteraard af en toe ook een fotootje maken voor het nageslacht.

Gewoon genieten dus, het hoeft tenslotte niet altijd te gaan om de prestatie.

Strava: Klik

Geef een reactie